Over 24/7 - Stichting Twenty-four Seven

Ga naar de inhoud
Over Twenty-four Seven
Uw Partner in ICT, Multimedia & Organisatie

Stichting Twenty-four Seven is opgericht op 4 september 2018 en tevens op deze zelfde datum ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 72499494 met RSIN 859130976 en is ontstaan uit diverse andere projecten.

Twenty-four Seven een stichting met als doel om veteranen en organisaties voor veteranen en thuisfront te ondersteunen met dienstverlening op het gebied van ICT, Multimedia en Organisatie, waardoor zij allen hun doel om de erkenning en waardering met minder kosten kunnen bereiken; en om veteranen te ondersteunen door hen opdrachten te geven voor werkzaamheden op het gebied van ICT, Multimedia en Organisatie voor de stichting of voor met de stichting gelieerde instanties en verenigingen, zodat zij (weer) kunnen participeren in de maatschappij.

De Stichting tracht haar doel onder meer te verwezelijken door het aanbieden van diensten op het gebied van ICT, Multimedia en Organisatie tegen een vergoeding voor reguliere bedrijven, organisaties en/of particulieren waarmee wij kosteloze diensten kunnen aanbieden aan startende organisaties die zich inzetten voor de Nederlandse veteranen en thuisfront. Om extra inkomsten te genereren heeft de Stichting tevens het doel om evenementen te organiseren en/of projecten uit te voeren waarmee we onze doelgroep extra kunnen ondersteunen.

Om onze doelstelling te kunnen bereiken hebben wij 3 websites gelanceerd . De website www.stichting247.nl heeft als doel om bezoekers makkelijk te kunnen laten navigeren naar andere websites van Stichting Twenty-four Seven of om snel contact met ons op te kunnen nemen. Voor onze doelgroep Veteranen en Thuisfront hebben wij www.supportforveterans.nl met daarop alle mogelijkheden die wij aan kunnen bieden. Omdat wij natuurlijk ook buiten onze doelgroep inkomsten moeten aantrekken bieden wij ook diensten aan reguliere bedrijven, organisaties en/of particulieren aan. Deze doelgroep kan informatie vinden op de website www.conective.nl.
© 2020 - Twenty-four Seven / Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud