Onze werkwijze - Stichting Twenty-four Seven

Ga naar de inhoud
Over Twenty-four Seven
Onze werkwijze en waar u kunt beginnen

Er kunnen tal van redenen zijn waarom u een beroep zou willen doen op Stichting Twenty-four Seven en haar diensten. Nederland is een ondernemend land met tal van grote ondernemingen, maar met nog veel meer kleine ondernemers. Bent u een zelfstandig ondernemer of denkt u er misschien over om uw eigen zaak op te zetten? Dan zou het uitbesteden van bepaalde diensten wel eens een uitkomst voor u kunnen zijn.

Heeft u advies nodig bij het creëren van uw eigen website? Bij Stichting Twenty-four Seven kunnen wij deze zorgen voor u uit handen nemen, inclusief de eventuele software, de installatie en het onderhoud hiervan. Bent u op zoek naar een passend bedrijfslogo of wilt u meer naamsbekendheid voor uw bedrijf door middel van een commercial? Bij Stichting Twenty-four Seven bent u bij het juiste adres. Uw wens is onze uitdaging en niets is ons te gek!

Maar voor het zover is moeten wij natuurlijk wel met u in contact komen en dat begint vaak met een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Bekijk onze website(s) en bedenk welke site het beste bij u past. Of dit nu Conective of Support for Veterans is maakt in het beginsel niets uit en neem dan contact met ons op.

Nadat u contact met ons heeft opgenomen maken wij een afspraak voor een eerste gesprek. Na dit gesprek doen wij u een passend voorstel. Tot nu toe is alles nog steeds geheel vrijblijvend. Gaat u akkoord met ons voorstel dan zullen wij u exact laten weten welke vervolgstappen er gezet moeten worden. Besluit u elders de betreffende diensten af te nemen dan bedanken wij u voor de moeite die u heeft genomen en dat u toch aan ons gedacht heeft.
© 2020 - Twenty-four Seven / Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud