Onze websites - Stichting Twenty-four Seven

Ga naar de inhoud
24/7 ICT, Multimedia & Organisatie.
Ter bevordering van de Waardering & Erkenning voor
de Nederlandse Veteranen!! Met en voor Veteranen!
WWW.CONECTIVE.NL
Ondernemers, bedrijven, organisaties en natuurlijk ZZP'ers kunnen via de website Conective op zoek naar diensten die wij kunnen aanbieden tegen zeer aantrekkelijke vergoedingen. Door deze diensten via ons te regelen sturen zij indirect de veteranen omdat wij de opbrengst gebruiken om onze doelstelling te bevorderen.
WWW.VETERANENSUPPORT.NL
Of het nu om een domeinnaam, website, hosting of drukwerk gaat Veteranen, Stichtingen en/of Verenigingen voor, door en van Veteranen en Thuisfront kunnen via deze website op zoek naar mogelijkheden die wij kunnen aanbieden. Ongeacht het budget zullen wij een passend pakket kunnen samenstellen, ook als er geen budget is zijn er oplossingen.
WWW.VETERANEN-TV.NL
Het oorspronkelijke idee was om  een documentaire te produceren waar we door de ogen van veteranen en thuisfront konden laten zie wat er zich afspeelt in het leven van een veteraan en zijn thuisfront. Inmiddels is dit idee uitgegroeid tot een idee waar we rondom veteranen en thuisfront verschillende concepten ontwikkelen die we periodiek kunnen uitzenden via ons platform. Veteranen-TV het nieuwe project van Twenty-four Seven en Mpire.
WWW.MPIRE.STUDIO
Twenty-four Seven heeft sinds 2020 een intensieve samenwerking met Mpire die o.a. gespecialiseerd is op gebied van entertainment en audio- & Visuele producties. Mpire beschikt over een eigen locatie in Eindhoven waar tal producties kunnen worden ontwikkeld en opgenomen in haar eigen studio met horecafaciliteiten. Daarnaast beschikt Mpire over extra kantoorruimte met de nodige know-how. Bekijk de site en oordeel zelf!
WWW.VETERAAN-THUISFRONTMAILBOX.NL
Ben jij een trotse veteraan? Ben jij trots op jouw (ex)militair? Ben jij vrijwilliger en zet jij je in voor veteranen? Een organisatie die zich inzet voor veteranen? Je kunt nu deze trots, erkenning en waardering voor veteranen uiten door gebruik te maken van een gratis en persoonlijk mailadres. Vraag jouw mailadres nu aan, dan weet je zeker dat jouw naam nog beschikbaar is!
WWW.VETERANENBRABANT.NL
Een website met een overzicht van alle stichtingen, verenigingen en initiatieven die zich in Noord-Brabant inzetten voor oorlogsveteranen. Voor veteranen en zijn of haar thuisfront een duidelijk overzicht van de activiteiten in zijn of haar omgeving. Voor de deelnemende organisaties een mogelijkheid om hun nieuwsberichten en activiteiten extra onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep.
WWW.VETERANENNEDERLAND.NL
Een website met een overzicht van alle stichtingen, verenigingen en initiatieven die zich in Nederland inzetten voor oorlogsveteranen. Voor veteranen en zijn of haar thuisfront een duidelijk overzicht van de activiteiten in zijn of haar omgeving. Voor de deelnemende organisaties een mogelijkheid om hun nieuwsberichten en activiteiten extra onder de aandacht te brengen bij hun doelgroep.
WWW.VETERANENZORGKOMPAS.NL
Een website met een overzicht van alle officiële instanties voor militaire, veteranen en zijn of haar thuisfront. Een duidelijk overzicht van waar jij als militair, veteraan of thuisfront terecht kun als jij hulp nodig hebt. Deze website is via verschillende domeinnamen bereikbaar en zal in de toekomst verder worden uitgebreid.
24/7 Ter ondersteuning
Om onze klanten te helpen of ter inspiratie hebben wij
de onderstaande websites of omgeving
ONZE XX7.NL
Via deze website, met een hele makkelijke naam - XX7 - kunnen alle relaties van Stichting Twenty-four Seven eenvoudig zaken regelen. Op dit domein staat onze "Klantenportaal & Helpdesk". Handige links naar o.a. ons online ticketsysteem of om een makkelijke manier een afspraak met ons te kunnen maken.
WWW.DAMENSON.NL
Stichting Twenty-four Seven is voortgekomen uit Damenson Unlimited. Om u kennis te laten maken met alles wat er onder de naam Damenson is uitgevoerd hebben wij een website gelanceerd met alle werkvoorbeelden en informatie. Zie het als inspiratiebron of als onze referenties.
© 2020 - Twenty-four Seven / Alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud